AGSM Oradea

 

Image Asociaţia Geografică „Simion Mehedinţi” Oradea (AGSM Oradea) este o asociaţie geografică care sprijină tinerii geografi şi nu numai, în descoperirea potenţialului lor ca tineri interesaţi de ştiinţele geografiei şi ale mediului înconjurător. Asociaţia oferă oportunităţi de dezvoltare personală prin activităţi de cunoaştere şi explorare a spaţiului geografic, expunerea membrilor săi la diferite culturi şi medii oferind şansa de aţi face noi prieteni dar şi pentru a stabili o reţea între tinerii studenţi şi elevi.

Ne-am înfiinţat printr-o hotărâre judecătorească la data de 3 decembrie 1993. Asociaţia îşi are sediul în cadrul Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport, Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajare Teritoriului, str. Universităţii, nr. 1, pav.C, sala S01 subsol.

Scopul asociaţiei este de a promova ştiinţa geografică, de a încuraja şi dezvolta activităţi ştiinţifice, academice, educaţionale şi profesionale între studenţii şi tinerii geografi din România şi întreaga lume. Organizăm excursii şi drumeţii cu caracter recreativ-educativ, acţiuni ecologice, aplicaţii de teren, sesiuni de comunicări, simpozioane, conferinţe şi congrese ştiinţifice, expoziţii, evenimente de socializare şi relaţionare cu alte organizaţii, schimburi de experienţă şi voluntariat, toate oferind oportunitatea de învăţare, complementare şi alternativă la educaţia tradiţională.

De ce facem ?

● Dorim să punem în evidenţă tinerii valoroşi ai societăţii noastre .

● Credem într-o societate incluzivă şi egală în care toţi tinerii au ocazia de a se dezvolta la potenţialul lor maxim,  în care înţelegerea profundă şi reciprocă este o realitate şi în care solidaritatea este o valoare comună.

● Considerăm că pentru fiecare dintre noi este o cale de comunicare, iar cele mai bune recomandări sunt cele care vin de la cunoscuţii noştri.

Ne găseşti pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/agsmoradea/ pe site-ul http://agsmoradea.ro/ sau la adresele de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Motto-ul nostru: „Nu lăsa nimic între tine şi visele tale, dacă şi ţie îţi pasă, hai alături de noi!! Noi te aşteptăm”

Preşedinte: Sîncelean Oana Maria - +40 753 708 188

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asociația își are sediul în cadrul Campusului Univerisității din Oradea, str. Universității, nr. 1, Cămin C1, sala 002 (parter).