MEMBRII DEPARTAMENTULUI


PROFESORI
Dr. GACEU OVIDIU RĂZVAN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. ILIEȘ ALEXANDRU Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. ILIEȘ DORINA CAMELIA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


CONFERENȚIARI
Dr. BAIAS ȘTEFAN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. FILIMON ANIȘOARA LUMINIȚA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. GRAMA VASILE Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. HERMAN GRIGORE VASILE Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. JOSAN IOANA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. LINC RIBANA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. MORAR CEZAR Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. STAȘAC MARCU SIMION Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


LECTORI
Dr. BLAGA LUCIAN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. BUCUR LIVIU Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. DINCĂ IULIAN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. FILIMON CLAUDIU AURELIAN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. GOZNER MARIA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. NISTOR STELIAN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. STUPARIU MARIUS Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. TĂTAR CORINA FLORINA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


ASISTENT
Drd. CACIORA TUDOR Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.